Parkolási pótdíj ügyintézés

Ha parkolási pótdíjat kapott kérjük, hogy ezen az űrlapon keresztül töltse fel a kért adatokat, amennyiben észrevételt szeretne tenni!

A jogszabályok értelmében a pótdíj eltörlése akkor lehetséges, ha a parkolási pótdíj kihelyezését követően 5 perc időtartamon belül érvényes jegy megvásárlását tudja igazolni.

Ehhez töltse fel a megvásárolt jegyről készített fotót, vagy ha mobilparkolással vette meg a jegyet, a mobiltelefon képernyőjéről készült felvételt, amelyen látszik a Nemzeti mobilfizetési Rendszer visszaigazoló válasz SMS-e! Fontos: ebben az esetben nem elegendő az Ön által elküldött SMS, mivel a parkolás csak akkor tekinthető érvényesnek, amennyiben azt visszaigazolta a szolgáltató.

5-10 perc közötti jegyvásárlás esetén kizárólag méltányossági alapon kérheti a pótdíj eltörlését a megfelelő indoklással. 10 percet meghaladó időtartam esetén a kérelem pozitív elbírálása nem lehetséges!

Amennyiben öt munkanapon belül nem kap választ, kérjük érdeklődjön a +36 20 299 8442 telefonszámon!

 
  • A kérelme alátámasztásához itt tölthet fel legfeljebb 3 db dokumentumot, képet. Használható fájlformátumok: png, jpg, jpeg, gif, pdf, doc, docx, xls, xlsx.
 

Ellenőrző kód